‹ paviānu štelles

Gnome 2.24 release party!

Sep 22, 2008

Saspicē acis un rauj vaļā plānotāju! 24. septembrī, trešdien, Andalūzijas Sunī, Rīgā, no 19:00.

24. septembrī nāk klajā Gnome 2.24. Šis ir brīnišķīgs notikums, to aicinu līksmi atzīmēt! Saskandināsim kausus un apslacīsim laptopus! Arī, ja esi Windows, Mac, KDE lietotājs, būsi ļoti laipni gaidīts. Runāsim par būtisko, tur par kompilātoriem, pavārmākslu, veselīgu dzīvesveidu, skaistākajām kinofilmām, makšķerēšanu un, pasākuma pilnīga triumfa gadījumā, dzīves jēgu. Būs forši!

Kas ir Gnome? Kas par release party? Gnome ir darbvirsmas vide. Brīvā programmatūra. Ja tev ir sanācis datorā iebāzt Ubuntu LiveCD, tad tā darbvirsma, paneļi, izvēlnes, sistēmas uzstādījumu dialogi — tā ir Gnome. Šis ir dikti vienkāršs un, saprotams, nekorekts skaidrojums. Atnāc trešdien un tad mēs aizraujošā manierē izstāstīsim un izrādīsim! Nu, teiksim, es mēģināšu uz sava Kazahstānu pārcietušā kompīša to jauno Gnome dabūt virsū, un ja tur kas sanāks, paķeršu līdzi.
Līdz trešdienai!

PS. Inspirācija šim pasākumam nāk no pieredzējušā Gnome laidienu svinību organizētāja Toma Bauģa. Toms ir brīnišķīgs cilvēks un mēs viņu vēl šobaltdien turam siltā piemiņā (viņš pirms gada aizbrauca uz Īriju). Drīz arī beidzot dibināsim īsto un oficiālo Toma fanuklubu. Būs tiešsaistes veikaliņš ar nopērkamām pilnīgi autentiskām Toma valkātām zeķēm, būs ekskluzīvas tikai faniem pieejamas video podraides ar Tomu, kafiju un Nicorette. Protams, būs domubiedru grupas visos lielākos sociālos tīklos. Mēs nākam! Čau, Tom!