‹ paviānu štelles

Šī nedēļa jaunumos

Feb 28, 2009
Jā, šodien apskatījos riteņa priekšējo pārslēdzēju. Trosītē un trubiņās vainas nebija, bija galīgi aizķepis pats pārslēdzējs. Noskrūvēju nost, nokasīju visus dubļus, izpūtu spraugas ar ķēdes tīrāmo un tadā, atkal kustas viegli, atspere velk atpakaļ. Iepilināju eļļu, pieskrūvēju atpakaļ, urā, ātrumi slēdzas ar priecīgiem klakšķiem.

Jā, ja man apniks datoru būšanas, varēšu iet par velomehāniķi. Un, ja man pazudīs redze, spēlēšu mūziku uz ielām. Ja pazudīs arī dzirde, tad gan būs dimbā.

Šo nedēļu darbā bija vesela rinda ar sapulcēm par infrastruktūras lietām, intellectual property būšanām un tā. Sapulce par subversion bija patīkami īsa. Apmēram tā -- "nu, visi ir lietojuši subversion, un zina kas tas ir? Nu labi, tas tad arī viss!" Īstenībā bija druscīt garāk, bet katrā ziņā īsāk par 15 minūtēm. Uz sapulcēm daudzi ņēma līdzi datorus laika īsināšanai, Toms demonstratīvi strādāja, es uzpasēju twitteri.

Mūsu darba telpā bija neliela cilvēku pārvākšanās un ievērojama galdu pārbīdīšana.

Jā, un te ir kārtējā lego mašīnīte. Tai ir 4x4 piedziņa, caurgājība gan nekāda izcilā nav, jo maza un salīdzinoši zema. Toms man ik pa laikam lūdza, lai ar LEGO uztaisu fakmašīnu, tādu kā "Burn After Reading" filmā, mērogā 1:10. Nu lūk, vienā šīs mašīnītes modifikācijā priekšā bija nevis trusis, bet fakmašīna. Bet tādas nepiedienības nevar rādīt.