‹ paviānu štelles

Episkā cīņa ar astoņām skrūvēm

Jul 27, 2011
Šis ieraksts ir pārpublicēts no manas Google Plus straumes. tdņč


Šodien man bija cīņa ar astoņām skrūvēm--tik skrūves tur degvielas sūkni pie degvielas tvertnes. Tur viss bija ļoti aprūsējis, skrūves izskatījās pēc rūsas pauguriņiem nevis skrūvēm.
Iesākumā, ar 8mm atslēdziņu, plaķenēm un WD-40 trīs skrūves aprāvu.
Aizbraucu Depo, nopirku muciņas, un tiku galā ar 5 skrūvēm--četras izskrūvējās un viena nolūza.
Trīs aprautās ilgi turējās, tomēr pievārēju arī tās--ar āmuru, vīli un fleksi. Jā, tieši tā, ar fleksi ap puspilnu degvielas bāku.
Citu sūkni iekšā, mašiņš rūc un vismaz daļa zudušo zirdziņu ir atgriezušies, bet nu, pēc braukšanas ar moci, uzrāviens tāpat ir meh.

Runājot par moci... Šodien satikāmies ar Edgaru, kurš arī nesen kā ticis pie "A" tiesībām un braucamā. Vizinājāmies pa jaukiem līkumiem, sanāca arī braukt pa slapjumu, un aizvizinājāmies līdz Ainažiem, kur--kāds jauks pārsteigums--atklājās, ka mans mocis ir noķēris īssavienojumu, kaut kas elektroniski sīc, lampiņas spīd pavisam tumši un starteris negriež. Par laimi, Edgars ir tehnisks cilvēks ar vispusīgām zināšanām! Viņš zināja, ka četrcilindru moci var arī iestumt. Un var arī--domāts, darīts, un tiku atpakaļ mājās savā gaitā. Būs jādodas uz servisu lūgt, lai uztaisa to īssavienojumu garāku...