‹ paviānu štelles

Kā gājis manis sareklamētajām lietām

Jan 29, 2009

Spotify

Vēl aizvien patīk un lietoju katru dienu, pamīšus ar last.fm. Kā last.fm klientu izmantoju Vagalume — vienkāršs, strādā, tērē maz resursu.

Canon Elan II

Vēl aizvien patīk, ir pielādēts, tiek lietots pamīšus citiem.

Jungledisk

Reiz, kopējot no glabātuves atpakaļ bildes, izrādījās, ka dažas ir bojātas. Nepiedodami — klientam būtu jāsūta/jāsaņem tik ilgi, kamēr čeksummas un pirkstu nospiedumi un viss pārējais sakrīt. Esmu vīlies un vēl neesmu izdomājis, ko iesākt — mesties uz kādu citu servisu vai tikt jēgā ar šo pašu.

Geni

Zināmie dati ir ievadīti, ir atklātas vairākas neapzinātas radniecības un tā tur viss labi stāv. Pāris reizes nedēļā Geni atsūta e-pastu par dzimšanas dienām.

Ubiquity

Ir uzinstalēts, lietoju wikipedia, imdb, tinyurl komandas.

Fujifilm Finepix F100fd

Strādāja labi līdz vienā dienā sabojājās lēcas bīdīšanas mehānisms un tad es ķēros labot… Tagad man ir fotoaparāts uz LOMO modi — ekrāns vairs nestrādā, bildēm ir pamatīga vinjetēšanās.
Nedomāju, ka sākotnējā sabojāšanās bija modeļa vai ražotāja vaina, drīzāk manas ļoti rūpīgās apiešanās sekas. Man šķiet, jau pirmajā lietošanas nedēļā, pēc vienas ČBK nakts sāka čakarēties lēcas aizvirtnīši.

Garmin Edge 305

Strādā, lietoju ģeokešu meklēšanai un lai redzētu, cik tālu/ātri braukts. Izturēja braucienu uz Krieviju, Kazahstānu — mēnesi kratījās iekārts USB vadā, mētājās putekļos un dubļos, bija piespiests pie saulē sakarsuša brezenta, un nekādu seku nav. Dators arī man par brīnumiem izturēja — viens USB caurums izbojāts no vados klupšanas, baterija pagalam, bet citādi strādā, es tagad kā reiz uz viņa rakstu.

Gnome Do

Lietošanā tā īsti neiegājās.